Bestellingen

Als u een bestelling plaatst, gaat u akkoord met de leveringsvoorwaarden. Na het plaatsen van een bestelling krijgt u hiervan automatisch een orderbevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen, de verzendkosten en de gegevens om de betaling over te maken. De orderbevestiging is tevens uw factuur. Krijgt u binnen een half uur geen orderbevestiging per e-mail dan is er wellicht iets misgegaan. Neem dan contact met ons op via info@wauwevents.be

Betaling & Verzending

Alle bestellingen die verstuurd worden, dienen vooraf betaald te worden.

Verzending: Wij verzenden uw bestelling via B-post. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens de bestelprocedure. Uw bestelling wordt netjes verpakt. Wauw flowers is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via B-post.

Persoonlijke gegevens en privacy

Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

Afwijkingen in maat en kleur

Houdt u rekening met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dit kan o.a. ontstaan door de instellingen en kwaliteit van uw monitor. Dergelijke afwijkingen geven niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. Onze producten zijn niet op ware grootte afgebeeld, de maat van het product vindt u bij de productomschrijving. Tevens zijn onze producten handgemaakt. Deze kunnen altijd afwijken van de foto!

Garantie en retourneren

Volgens de wet “Kopen op afstand” heeft u het recht de producten binnen 7 dagen te ruilen, dit geldt echter niet voor op maat gemaakte bestellingen. Neem in alle gevallen graag eerst even contact op via ons e-mailadres. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. U ontvangt het door u betaalde bedrag excl. verzendkosten binnen 30 werkdagen retour op uw bankrekening na ontvangst van uw pakketje. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn.

Copyright

Het is verboden zonder schriftelijke toestemming van Wauw Flowers beeldmateriaal of tekstmateriaal over te nemen, te publiceren of anderszins te gebruiken. Heeft u nog vragen? Voor vragen en opmerkingen kunt u een e-mail sturen naar info@wauwevents.be