Een nieuw jaar met vele nieuwe plannen

Gepubliceerd op 29 december 2020 om 14:12

Nieuws

2020, wat een jaar was dat?

We moesten creatief zijn met onze business, onszelf heruitvinden en van plan B tot zelfs plan Z gaan.

Een zware periode die ervoor zorgde dat ik mijn hoofdactiviteit amper kon uitoefenen maar we bleven rechtop en zochten naar alternatieven. Er zijn vele mooie projecten uit voortgekomen. De ene succesvoller als de andere maar er zijn zeker projecten waar ik in de toekomst nog mee verder ga.

Deze tijd heeft me ook aan het denken gezet over wat ik wil met mijn business. Het nadenken heeft me doen inzien wat ik echt wil en daar bouw ik in 2021 op verder.

Ook heb de tijd genomen om wauw events volledig te schetsen om te kijken wat mijn hoofd bezigheid is en welke vertakkingen ik wil behouden en verder wil uitbreiden.

 

Wat zijn die plannen voor 2021?

Ik wil me vanaf 2021 focussen op enkel bloemen!

Ik zeg het event/wedding plannen vaarwel en ga voluit voor mijn passie. Moet je huwelijk of event nog van mooie bloemen voorzien worden? I'm the right person!

De aanvragen voor planning geef ik vanaf nu door aan collega's in de wedding business. Dus ben je wedding planner en zie je eens samenwerking wel zitten? Laat het me snel weten!

 

Verder zijn er nog enkele zijtakken waar wauw events zich nu op richt met bloemen steeds in de hoofdrol.

Zo is er de webshop in coronatijd ontstaan die zeker gaat blijven en verder uitgebouwd zal worden.

Daarnaast heeft het bij mij altijd gekriebeld om les te geven. Er waren al vele workshops maar nu ga ik nog een stapje verder. Ik ben volop bezig met het uitwerken van een online bloemenschool. Een platform met maandelijks nieuwe lessen waar je je op kan abonneren. Hier volgt snel meer informatie over!

Maar in ieder geval, we maken er iets moois van in 2021!

Ook aan jullie alle beste wensen voor het nieuwe jaar!

 

Liefs

Greet


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.