1 op 1 bloemensessie

De 1 op 1 sessie is een leuke leerervaring die volledig naar uw behoeften wordt gepersonaliseerd. Zijn er bepaalde elementen waar je jezelf meer in wenst te verdiepen? Dan gaan wij hier samen aan werken. Dit kan bijvoorbeeld een bloemeninstallatie zijn, maar ook onderwerpen zoals droogbloemen, tafelstukken, boeketten, grondstukken,... Kunnen aan bod komen.

 

Na deze sessie ga je naar huis gaat met handvaten die dadelijk toepasbaar zijn.

Wat kan je van deze dag verwachten

In onderling overleg spreken we een datum af.

Keuze uit één of twee dagdelen.

We behandelen de door u opgegeven thema's.

Mogelijkheid tussen verse bloemen of droogbloemen.

Een berg aan informatie en inspiratie.

Er zal zowel theoretische als praktische kennis gedeeld worden.

Mogelijkheid tot bijboeken van fotograaf.

Kosten van deze 1 op 1 coaching  495,- of 695,- excl. BTW

 

Waar gaan deze sessies door

De 1 op 1 sessies gaan door in mijn Atelier in Kleine Brogel.

Hier hebben we alle materialen bij de hand.

Afhankelijk van de gekozen topics kan het zijn dat we op verplaatsing gaan.

 

Review

Foto's Beaucadre fotografie

Ik leerde Greet kennen tijdens een styled shoot die we samen hebben uitgevoerd. Daar zag ik al dat Greet een grote passie voor bloemen heeft. De bloemeninstallatie die ze daar heeft gemaakt, was zo mooi, dat ik overtuigd was dat ik graag wat van haar kennis wou opdoen. Dus schreef ik me in voor een 1 op 1 sessie die gericht was op het maken van een ceremonie installatie en bloemstuk.

We begonnen met een bloemstuk waar Greet mij op een rustig tempo en met een gezellige babbel de basistechnieken uitlegde. Ik kon al mijn vragen afvuren, deze werden allemaal zorgvuldig beantwoord. We creëerden samen nog een mooie tafelsetting en gingen door met een ceremonie installatie. Hier kon ik de basistechnieken herhalen op een grotere schaal. Greet hielp, keek toe, corrigeerde waar nodig en legde uit waarom of hoe ze iets anders zou doen.

Het was voor mij een hele aangename, leerrijke ervaring met een leuke babbel en zoetigheden! Als kers op de taart heb ik ook nog eens super mooie foto’s hiervan ontvangen die ik kan gebruiken voor mijn social media.

Mandy (elleweddings)


 

 

 

 

"Ik vond het een heel leerrijke en leuke sessie, op een gezellige en duidelijke manier  werd alles uit gelegd! Ik heb op 1 dag heel veel ervaringen kunnen opdoen en zoveel meer geleerd wat ik ervoor nog niet wist. Ik denk dat het nog beter is om twee dagen te doen zodat er herhaald kan worden...maar ik zou het zeker opnieuw doen! Ook een ervaring rijker geworden door de leuke dag bij jou!"

Kimberly  (petite fleur)

foto's flowtography


foto Joci custers fotografie

foto's Joni custers fotografie

 

Lang gezocht naar een opleiding om iets met bloemen te doe... heel toevallig kwam ik bij Greet van Wauw flowers terecht. Ik heb geen seconde getwijfeld om me in te schrijven voor de 1 op 1 sessie.

De avond voor de sessie kreeg ik nog een leuk berichtje van Greet dat ze er klaar voor was en naar uit keek.

Aangekomen in haar atelier ( wat een magische plek, ik voel me in de bloemenhemel) Greet stelde me direct gerust en begon haar bloemenverhaal te vertellen.

Ik heb zo veel geleerd op deze dag! Alle vragen beantwoord Greet ook eerlijk...geen geheimen. Ik vind het Wauw dat ze zich zo openstelt om haar ervaring te delen met mensen.

Ik ging buiten met een hoofd vol inspiratie. Kort samen gevat, ik raad iedereen die iets met bloemen wil gaan doen een 1 op 1 sessie met Greet aan. Ze heeft me zo geïnspireerd!!!

Blumme by Sharon


Ik nam deel aan de 1 op 1 sessie. Greet stelde mij vanaf het begin op mijn gemak en vertelde eerst allerlei informatie over droogbloemen. Nadien gingen we aan de slag en leerde ik een flower hoop, stolpje en een boeket maken. Zij legde dit met veel plezier uit. Alle vragen kon ik stellen en op elke vraag kreeg ik een eerlijk antwoord. Ik heb zoveel bijgeleerd. Het was een zeer fijne ervaring! Dank je wel!🤗

Laurien