Blogs

Onze laatste nieuwe blogs

Collectie postkaarten

Ik was altijd al fan van de oude bloemen prenten die je wel eens bij grootmoeder vindt. Zelf ga ik ook ooit die grootmoeder zijn met vele van die mooie kaarten in de kast. Ik bewaar ze graag en kan ze maar niet naar iemand verzenden.

Lees meer »

Sahara industrial

Styling & coördinatie elleweddings.be // Fotograaf duizend woorden // Bloemen wauw events // Modellen aurelievanbelleghem.xtend en Frederic // MUAH the world of bam // Trouwjurk sikkema_ // Taart pinch of salt pastry // Gepersonaliseerde items elleweddings

Lees meer »

Cozy hoekjes in de tuin

De lente is weer in het land en we hebben al volop van de eerste zon kunnen genieten. De eerste bloemen komen tevoorschijn, de vogeltjes fluiten en het zonnetje komt piepen. Mijn vingers kriebelen dan om in de tuin te werken en cozy hoekjes te creëren. 

Lees meer »

In de wolken

Zelf ben ik dol op bloemenwolken en installaties. Bij het maken van dit prachtige stuk van wel drie meter lang was ik dus helemaal "in de wolken"

Lees meer »

Het voorjaar in huis

Wanneer de kerstdecoratie terug in de dozen gaat en het kerstgroen wordt opgebrand dan is mijn huis weer meteen zo leeg. En als er iets is waar ik niet tegen kan… dan is het een kaal interieur zonder bijpassende decoratie. De kerstboom is nog niet de deur uit en mijn hoofd slaat alweer op hol. Wat kan ik nu weer gaan doen om het interieur leuk aan te kleden? Welke leuke aspecten kan ik met mekaar gaan combineren en hoe zorg ik voor een harmonieus geheel?

Lees meer »

DIY badzout

Ik ben voor onze valentijnspaketten aan de slag gegaan om zelf badzout te maken. Ik vond het wel mooi staan in de cadeaudozen en met dit badzout kan ik het droogbloemthema perfect door trekken.

Lees meer »

Eén met de natuur

Lotte en Wouter kwamen via Dag Anniek bij Wauw events terecht. Al snel werd duidelijk welke richting ze op wilde gaan. Tijdens ons kennismaking gesprek lieten ze meermaals vallen dat ze houden van de natuur. De materiaalkeuze was dan ook niet zo moeilijk.  Natuurlijke materialen en veel groen. 

Lees meer »

Wil jij graag gastblogger worden?

"Mijn doel bij het creëren van deze blog was om verbinding te maken met lezers uit alle lagen van de bevolking. Leven aan het Wauw platform te geven door waardevolle inhoud te geven die zinvol is zodat je terug komt.

Lees meer »