Workshops en opleiding

Hey, welkom!

Wat leuk dat ik je mag verwelkomen op de pagina van WAUW EDUCATION! 

We hebben workshops, mini cursussen, downloads, mentorschappen en hebben nog veel plannen om u als bloemenliefhebber/ bloemist te doen groeien. Ik hoop dat we een stukje mogen bijdragen aan uw verhaal en de weg er bloemrijk door zal uit zien.

Kijk eens rond in het aanbod en bij vragen, laat het me weten!

 


FAQ

Voor wie zijn de opleidingen/workshops?

We hebben een heel divers opleiding aanbod die zich vooral richt op beginnende bloemisten en bloemisten die zich op de event/wedding sector willen richten. Ook voor de bloemenliefhebber zonder professionele doeleinden hebben we een mooi aanbod aan workshops.

Hoe weet ik welke opleiding geschikt is voor mij?

Er zijn zowel online opleidingen als real life opleidingen. Bedenk op welke manier je het liefst leert en welke opleiding je tekortkomingen het best opvult. 


wauw

Masterclass installaties

Live masterclass in een selecte groep met ruimte voor al je vragen.

Verdieping in grootschalig bloemwerk en groeien naar hoger segment opdrachten.

 

 


wauw

Mentorship

Doe mee aan een intieme bloemen coaching ervaring met individuele begeleiding die betrekking heeft op zaken, ontwerp en marketing. Laat me u helpen bij het bepalen en groeien! Vertrek met actiestappen en een samengesteld plan dat is gepersonaliseerd om perfect bij U en uw toekomst te passen!

 


wauw

WORKSHOPS

Leuke hands on workshops voor bloemenliefhebbers. 

 


wauw

BLOEMEN RECEPTEN

Downloadbare recepten met afbeeldingen, lijsten van benodigdheden en bloemen,  evenals beschrijvingen van het proces en uitleg van mechanica. Een variatie van boeketten, tafelstukken en installaties met veel variatie.

 


wauw

MINI CURSUS

Downloadbare gidsen vol waardevolle informatie over het reilen en zijlen van een bloemen business.  Tips en tricks die je als beginnende bloemist op weg helpen naar een betere werking.